Inloggen

E-mailadres:
Wachtwoord:
Herinner mij:

Nieuwe methode:

de oplossing
Gelukkig hebben we al snel een wel wettelijke toegestane methode gevonden welke helaas wel een stukje bewerkelijker is dan voorheen.
Omdat Bitcoin als product gezien wordt en niet als valuta kunnen we iedereen wel in bitcoin uitbetalen. Hieronder proberen we zo uitgebreid mogelijk uit te leggen hoe te werk te gaan.Onder uitleg hebben we wat meer informatie over wat bitcoin nou eigenlijk is.

Litecoin en of bitcoin adres aanmaken ?
maak een account op Coinbase
Simpel in gebruik en mogelijk om direct naar euro's uit te betalen. Uitgebreide uitleg over coinbase volgt spoedig

of gebruik onze eerdere uitleg van blockchain hieronder
Stap 1 het aanmaken van een bitcoin wallet bij blockchain.info
Er zijn veel verschillende wallets waar je jouw bitcoin mee kan beheren
1 van de eenvoudigste aan te maken wallets is die van blockchain.info (opent in een nieuw venster)
Klik op de link en volg de simpele stappen. Gebruik een veilig wachtwoord, het liefst met cijfers, kleine-, hoofdletters en symbolen. Je gat hier tenslotte waardevolle bitcoins onderbrengen.
Je komt nu uit in je account op blockchain.info. Om het zekere voor het onzeker te nemen, doe je er verstandig aan om nu de stappen in het veiligheidscentrum te volgen.


Stap 2 beltegoed omzetten
Misschien heb je al beltegoed omgezet bij ons, of niet, deze stap is gelijk gebleven.

Stap 3 uitbetalen naar bitcoin wallet
Heb je de hoeveelheid beltegoed omgezet dat je wilde, dan is het tijd om een uitbetaling aan te vragen bij ons. Zodra je ingelogd bent kun je onder het "beheer" menu kiezen voor uitbetaling aanvragen. (dit menu is alleen te zien nadat je bent ingelogd) Daar kan je invullen hoeveel en naar welk bitcoin adres je uit wilt betalen.
Klik in je account bij blockchain.info op de knop "ontvangen" (als je via blockchain.info een wallet hebt aangemaakt) kopieer dit adres en vul dit in bij je uitbetaling aanvraag.


Stap 4 wij betalen je uit in bitcoin
Heb je tussen de 1e en de laatste dag van een maand een uitbetaling aanvraag gedaan dan wordt je de volgende maand uitbetaald door ons. Meestal gebeurd dit tegen het einde van die maand.
Op het moment dat je uitbetaald wordt kopen wij bitcoin in tegen de koers die op dat moment geld en dit storten we in je bitcoin wallet.
Door wisselkoersen en koers stijgingen en dalingen is er altijd een verschil in waarde ten opzichte van de euro, hou hier rekening mee


Stap 5
Oke, nu heb je bitcoin. Maar wat kan je ermee... Bij steeds meer winkels en webshops kun je betalen met bitcoin. een mooi overzicht vind je hier
Maar je kan het natuurlijk ook weer verkopen voor keiharde euro's. Zelf gebruiken we hier nagenoeg altijd bitonic voor. Maar je doet er goed aan om eerst wat rond te kijken. Er zitten vaak flinke verschillen in wat je uitbetaald krijgt. Bij bitonic krijg je bijvoorbeeld een betere koers als je grotere aantallen koopt of verkoopt